• Byggmann

B125 – FARO

ÅPEN OG LUFTIG BOLIG

Med Faro får du en særpreget funkisbolig, med en herlig terrasse og integrert garasje. Store vindusflater og en skrå himling, skaper et åpent og luftig preg.

Fra boligens inngang, kommer du inn i en stor gang med gode garderobeløsninger. Videre kan du ta deg videre inn i boligens første bad, tre soverom, samt et praktisk vaskerom med egen utgang. I tillegg har Faro en ekstra TV-stue i første etasje.

Andre etasje har en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en herlig terasse. Her finner du også et bad og et stort soverom med egen walk-in garderobe. Faro har garasje og sportsbod integrert i byggningskroppen.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 232,20m²
Bebygd areal: 152,50 m²
Største lengde: 13,20 m
Største bredde: 11,70 m
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.