• Byggmann

302 – SANDE

FUNKSJONELL HYTTE MED ET ENKELT OG MODERNE UTTRYKK.
Sande er en moderne hytte med skjermede uteområder som lar deg nyte naturen utenfor i all slags vær.

Du kommer inn i hytten gjennom et overbygd inngangsparti som skjermer for vær og vind. Vindfanget leder deg videre til en praktisk bod og til allrommet, en innholdsrik stue-/kjøkkenløsning hvor skråtak gir følelsen av et luftig rom med god plass. Her har du en egen kjøkkenkrok, en spise-sone og nok rom til en sittegruppe med sofa og gode lenestoler foran peisen. Vi har plassert vinduer og verandadører i glass i stue-/kjøkkenavdelingen for at du kan nyte utsikten og naturen utenfor gjennom alle årets sesonger. Den overbygde uteplassen gir deg muligheten for fine stunder ute i frisk luft. Fra allrommet kan du gå videre til en gang som leder deg til hyttens to soverom og et praktisk baderom.

Sande har en planløsning som gir stort volum på liten flate. Lyst oppholdsrom og overbygde utearealer skaper mange steder for avslapning i naturlige omgivelser.
Begregnet for flat tomt.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 60,2 m²
Bebygd areal: 88,7 m²
Største lengde: 13,3 m
Største bredde: 7,7 m
Antall soverom: 2

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.