• Byggmann

OM OSS

Eurotec Entreprenør AS

Eurotec Entreprenør AS er eid av Eurotec AS og ble etablert i 2022 da det ble foretatt en omstrukturering av selskapene i konsernet. Eurotec AS startet opp allerede i 1993, og gjennom entreprenør virksomheten leverer vi tradisjonsrikt godt solid håndverk.

Vi bygger eneboliger, garasjer, hytter og arkitekt-tegnede villaer, samt at vi utfører alt innen rehabilitering.

Eurotec Entreprenør AS satser på kvalitet fra første til siste ledd, og er opptatt av at alle våre samarbeidspartnere skal stå for det samme. Dette for å være sikre på at tidsfrister og kostnadsrammer overholdes.

Som leverandør av Byggmann hus-, hytter- og garasjer har vår kunderådgiver mulighet til å foreta prosjektering og kalkulering for å imøtekomme kundens ønsker og behov. Vi kan veilede både når det gjelder valg av tomt og hustype. Dette er viktig for å få et hus som ligger riktig i terrenget og som inngår harmonisk i den eksisterende bebyggelsen. Vår kunderådgiver utarbeider kostnadsoverslag, finansieringsplan og sørger for innhenting av byggetillatelse og senere brukstillatelse/ferdigattest. Det er også en kjent sak at arkitektarbeidet som er nedlagt på de forskjellige hustypene har ført til at både eksteriør og interiør har høy standard.

Vår ambisjon er å utvikle hjem du vil hjem til nå og i fremtiden.

Vårt mål er gode kundeopplevelser og kloke løsninger- for kunde og byggherre.

Kunden i fokus.Tilfredse kunder er vårt viktigste mål. Ved å levere gode tekniske løsninger som skaper trygghet for kunden og å fokusere på å levere feilfrie boliger til rett tid, oppnår vi å innfri disse forventningene.