• Byggmann

624 – HEIMDAL

ENKEL FUNKIS
En bolig i funkisstil for skrå tomt. Store vindusflater og enkel design preger denne boligen. Huset har overbygd inngang i underetasje der det er 3 store soverom, kjellerstue og bad. Her er også garasje med direkte inngang til boligen. På hovedplanet er det åpen løsning mellom stue og kjøkken med store vindusflater. Her finner man også hovedsoverommet som har eget bad og garderobe. Fra kjøkkenet kan kan man gå direkte til terren via grovkjøkken.

Begregnet for skrå tomt.

Med forbehold om at det kan være nødvendig med justeringer, det er en eldre bolig som vi ikke kan garantere oppfyller dagens tekniske krav.

TEKNISK DATA

Største lengde: 17,4 m
Største bredde: 10,2 m
Bruksareal: 267,8 m²
Bebygd areal: 170,2 m²

PLANTEGNINGER

1. Etasje

2. Etasje

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.