• Byggmann

910 – BLINDHEIM

HER FÅR DU ALT DU TRENGER PÅ EN FLATE

Blindheim er en innholdsrik bolig med alle funksjoner samlet over en etasje. Fra et overbygd inngangsparti kommer man inn i gangen som har tilgang til alle husets rom. I huset finner du et gjestetoalett, bod, vaskerom med gjennomgang til garasje, tre soverom, et innholdsrikt bad og åpen stue/kjøkken-løsning.

En garasje med tilgang til sportsbod gir deg muligheten til å gå tørrskodd inn i boligen. Husets hjerte er allrommet, bestående av kjøkken og stue på til sammen 43,5 kvadratmeter. Her er det plass nok til å samle venner og familie rundt middagsbordet. Planløsningen gir rom for en stor spisegruppe, innholdsrikt kjøkken, en hyggelig stue og mulighet for peis/ildsted. Fra stuen har du utgang til hagen eller terrassen, alt etter hva som passer for deg.

TEKNISK DATA

Største lengde: 17,4 m
Største bredde: 12,0 m
Bruksareal: 152,0 m²
Bebygd areal: 170,6 m²
Antall soverom: 3
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

910 – BLINDHEIM er et innholdsrik og praktisk hus med alt du trenger på en flate

… hjem til dine drømmer

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.