• Byggmann

920 – LUNA

EN MODERNE FAMILIEBOLIG

Luna er en praktisk familiebolig med spesiell arkitektur og spennende kombinasjoner av mur og tre.

I første etasje har du direkte tilgang til boligen fra et skjermet inngangsparti. En stor sportsbod har gjennomgang fra overbygd oppstillingsplass i tillegg til at du i denne etasjen har gode muligheter for oppbevaring i to, av husets tre garderober. Etasjen rommer også tre soverom.

På hovedplanet bidrar den åpne løsningen mellom stue og kjøkken til å forsterke husets atmosfære. Fra kjøkkenet har du direkte tilgang til en koselig veranda på 15,7m2. Et stort soverom med tilhørende garderobe og gjennomgang til bad finner du også i andre etasje i familieboligen Luna.

I øverste etasje finnes en romslig loftstue og en storslagen takterrasse på hele 30m2 hvor man kan nyte utsikten i tre himmelretninger og har solen hele dagen.
Dette er en bolig med plass til hele familien.

TEKNISK DATA

Største lengde: 13,0 m
Største bredde: 9,0 m
Bruksareal: 215,7 m²
Bebygd areal: 125,5 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

LOFT

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.