• Byggmann

933 – BORGUND

HERSKAPSVILLA MED ALT DU KAN DRØMME OM

Borgund er en helt ny bolig i vår kolleksjon, og er en ekstraordinær villa for deg med utpreget sans for det overdådige og sofistikerte. Her har du alt du trenger, og litt til.

Man blir ønsket velkommen inn fra et gjennomført og flott, overbygd inngangsparti utsmykket med søyler og dobbel inngangsdør. Hallen har en inntegnet huk som tillater innebygget garderobeløsning. Fra hallen har du tilgang til husets andre etasje, i tillegg til et gjestetoalett, innholdsrikt vaskerom med gjennomgang til garasje og teknisk rom/bod, dør til herskapshusets kontor med bod og direktetilgang til boligens fantastiske allrom gjennom doble dører til stuen.

Du kommer inn i allrommet på over 50m2 med gjennomgang til hagen gjennom doble verandadører. Rommet er lyst og åpent, og kan enkelt deles inn i soner som passer hver enkelt familie. Her har du plass til et stort spisebord, en lun peis og koselige sittegrupper. Kjøkkenet er tilgjengelig via doble, franske dører i den ene enden av stuen og er et rom med plass til alt du trenger. Et grovkjøkken innenfor med utslagsvask gir gode muligheter for oppbevaring av kjøkkenmaskiner og øvrige kjøkkenredskaper. Fra motsatt side av stuen har du tilgang til underholdsningsrommet; hagestuen. Vi har valgt å kalle dette rommet for hagestue, da dette er et rom som er rustet for enhver anledning. Her har du plass til store sittegrupper, et langbord for selskaper eller kanskje et biljardbord og bar? Uansett hva du ønsker ut av rommet er det et stort og lyst allrom hvor familie og venner vil trives. Du har tilgang til uteområder gjennom doble verandadører som kan åpnes på varme sommerdager for en utvidelse av det allerede store rommet. Husets kontor og et gjestetoalett er tilgjengelig fra dette rommet.

Går du opp trappen kommer du til en loftstue med direkteutgang til veranda over inngangspartiet. Her har du plass til en komfortabel sittegruppe, eller kanskje en god stol og en leselampe. Fra loftstuen har du tilgang til husets fire soverom og et romslig badeværelse med plass til badekar. Hovedsoverommet er på 18,9m2 og har eget bad og walk-in-garderobeløsning. I tillegg finner du en adskilt tv-stue i loftsetasjen hvor man kan trekke seg litt unna. Herfra kan du gå ut til en overbygd veranda via doble verandadører i herskapelig stil.

TEKNISK DATA

Største lengde: 25,4 m
Største bredde: 16,0 m
Bruksareal: 403,1 m²
Bebygd areal: 294,5 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

933 – BORGUND ER ET HUS FYLT AV SOFISTIKERTE OG ELEGANTE LØSNINGER

… hjem til dine drømmer

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.