• Byggmann

306 – POLARLYS

KLASSISK, MODERNE HYTTE
Du kommer inn i hytta gjennom et overbygd inngangsparti. En utvendig sportsbod i forbindelse med inngangen er svært praktisk for lagring av fiskestenger og turutstyr, ski eller utstyr til jakt. I vindfanget har du tilgang til et praktisk toalett, og herfra går en trapp opp i hyttens andre etasje.

Fra vindfanget kommer du inn i allrommet, som er en stor og åpen stue med et innholdsrikt kjøkken plassert i bakre del av rommet. Her har vi satt inn mange vinduer for en lys og trivelig atmosfære i tillegg til en dør fra kjøkken som leder til terrasse og gir nærhet til naturen utenfor hytta. I stuen har du plass til en stor spisegruppe og en behagelig sittesone fremfor vinduene som strekker seg fra gulv i første etasje til taket i andre etasje. En sone hvor man kan nyte naturen fra en varm og koselig stue både i hovedetasjen og på loftet. Du har også tilgang til hyttens to soverom og et bad, via en gang fra allrommet.

Går du opp trappen fra vindfanget kommer du til en lys og åpen hems som egner seg flott til loftstue. Her kan de som ønsker sitte litt for seg selv. God takhøyde og store vinduer gjør dette rommet til et nydelig sted å speide ut over naturen utenfor. De to andre rommene i andre etasje egner seg godt til soveplasser eller for lagring. Har du behov for enda mere lagringsplass, kan du ta i bruk kottene.

Frembygget med store vinduer og mønt tak, gir denne hytta et helt unikt uttrykk samtidig som at man får naturen og lyset inn stua, både i første og andre etasje.
Begregnet for flat tomt.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 89,2 m²
Bebygd areal: 108,7 m²
Største lengde: 12,3 m
Største bredde: 10,4 m
Antall soverom: 2

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.