• Byggmann

307 – SKAGERAK

HYGGELIG HYTTE VED SJØEN

Skagerak er hytta for deg som drømmer om et rolig sted ved vannet Du kommer inn i vindfanget hvor du har tilgang til et romslig bad, trapp opp i andre etasje, gjennomgang til allrommet, og en åpen stue-/kjøkkenløsning med skyvedører fra stuen som leder til terrassen utenfor. Vinduene skaper et lyst og trivelig oppholdsromrom. I allrommet får du plass til et innholdsrikt kjøkken og en spise- og en sofagruppe. Under trappen finner du en praktisk liten bod, hvor du kan lagre ekstra proviant, puter og pledd, eller andre ting som ikke trenger å ligge fremme.

I hyttens andre etasje finner du to soverom, et badeværelse og en loftstue hvor vinduer dekker store deler av gavlveggen. De store vinduene, i tillegg til åpen himling skaper et lyst og åpent rom hvor du kan nyte utsikt over sjø og bølgeskvulp når det er for kaldt til å sitte utendørs.

Skagerak er en sjøhytte inspirert av den klassiske rorbuen. Dette er en folkelig hytte med mange muligheter for deg som drømmer om et fristed ved sjøen.
Begregnet for flat tomt.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 95,8 m²
Bebygd areal: 56,9 m²
Største lengde: 9 m
Største bredde: 6 m
Antall soverom: 2

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.