• Byggmann

820 – HERA

SPREK BOLIG I FUNKISSTIL
Hera er en bolig hvor stramme linjer, store vindusflater og sprekt fargevalg møter funksjonelle og praktiske løsninger. Boligen har integrert garasje med atkomst til boligen via vaskerom, samt sportsbod hvor barnevogn og sykler kan lagres trygt og enkelt. 1.etg har tre soverom, bad, vaskerom og en praktisk kjellerstue med utgang direkte til terreng. 2. etasje rommer ett stort soverom, et romslig bad og bod i tillegg til kjøkken og stue med åpen løsning. Stue har atkomst til stor veranda med utsikt i tre himmelretninger.

Begregnet for flat tomt.

Med forbehold om at det kan være nødvendig med justeringer, det er en eldre bolig som vi ikke kan garantere oppfyller dagens tekniske krav.

TEKNISK DATA

Største lengde: 12,3 m
Største bredde: 13,5 m
Bruksareal: 196,1 m²
Bebygd areal: 137,6 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - C

PLANTEGNINGER

1. Etasje

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.