• Byggmann

915 – OMENÅS

ENETASJESHUS MED MODERNE KARAKTER

Boligen Omenås preges av to øyer som knyttes sammen i et sentralt inngangsparti/hall med gjestetoalett. Den ene øyen rommer fire store soverom, bad, vaskerom, en praktisk garderobe og en delt gang med god plass til oppbevaring. Fra boligens største soverom har du adkomst til terrasse og hage. Store vinduer gjør dette rommet til et herlig sted å våkne. Den andre øyen har et romslig oppholdsareal med god plass til et innholdsrikt kjøkken og en stue med flere sittegrupper.

Planløsningen gir mange innredningmuligheter og her får du plass til både en stor sofagruppe og et spisebord med plass til mange. Fra stuen kan du gå ut til en skjermet og overbygd terrasse gjennom en stor skyvedør. De store vinduene og skrå himlinger gir mye lys til boligen.

Dette er et stort og praktisk hus med moderne vri. Kombinasjonen av tre, fasadeplater og store glassflater gir en bolig med et tidsriktig uttrykk.

TEKNISK DATA

Største lengde: 19,8 m
Største bredde: 13,8 m
Bruksareal: 158,2 m²
Bebygd areal: 213,4 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Gul - A

PLANTEGNINGER

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.