• Byggmann

916 – BRAGA

UNIK OG AKITEKTONISK BOLIG MED FOKUS PÅ UTSIKT OG LYS

Det første som møter deg er et praktisk, overbygd inngangsparti hvor du har tilgang til garasje på venstre side, vindfang på høyre side i tillegg til inngang til boligens vaskerom med gjennomgang både til garasje og til selve boligen. Fra garasje har du også tilgang til en sportsbod.

I første etasje er det plassert et praktisk vindfang med gode muligheter for oppbevaring. Her finner du også ett av husets tre soverom, et stort bad og en åpen stue-/kjøkkenløsning med direkte utgang til overbygd terrasse og hage. Her kan man føle at man spiser frokosten ute i det fri mens man sitter inne ved spisebordet.

I husets andre etasje finner du to soverom, hvorav det ene har tilhørende garderobe gjennom skyvedør. Bod, bad og familiens oppholdsrom – loftstuen finner du også i denne etasjen. Her er det høyt under taket, og de store vinduene i tak og på vegg inviterer dagslyset inn og gjør loftstuen til et luftig oppholdsrom. En overbygd veranda er tilgjengelig gjennom en verandadør.

Stilig og enkel arkitektur gir et moderne og minimalistisk preg på boligen Braga. Spennende vindusløsninger bestående av takvinduer og avlange vinduer på vegg som flyter over i hverandre, skaper et helt unikt uttrykk.

TEKNISK DATA

Største lengde: 15,4 m
Største bredde: 12,5 m
Bruksareal: 183,0 m²
Bebygd areal: 143,6 m²
Antall soverom: 3
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.