• Byggmann

917 – BIRK

HERSKAPELIG OG VAKKER PÅ EN ETASJE

I boligen Birk er alle funksjoner samlet på ett plan.
Huset kombinerer en smart planløsning med et vakkert, herskapelig ytre med flotte uteplasser. Dette huset passer i alle livsfaser.

Fra boligens overbygde inngangsparti har du ly for vær og vind når du går inn i huset. Videre har du gjennomgang via en hall til gang, bad, bod og husets største soverom, hvor du også har tilgang til en koselig terrasse med overbygg. Fra vindfanget kan du også gå inn til boligens store gang, som også fungerer som garderobe med god plass for oppbevaring. Herfra kommer du til to soverom og et bad.
Boligens åpne stue-/kjøkkenløsning gir en følelse av mye volum. Her har du plass til mange sittegrupper, spisebord, et stort og innholdsrikt kjøkken med kjøkkenøy og mulighet for peis. Buede vindusløsninger gir vakre rom og skaper et flott og herskapelig uttrykk både utvendig og innvendig. Fra to utganger i allrommet har du tilgang til en stor terrasse som rammer inn stue og kjøkken.

Birk er en veldig innholdsrik bolig med et vakkert herskapelig ytre som egner seg både for småbarnsfamilier og for eldre.

TEKNISK DATA

Største lengde: 16,5 m
Største bredde: 16,8 m
Bruksareal: 168,2 m²
Bebygd areal: 192,9 m²
Antall soverom: 3
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNING

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.