• Byggmann

918 – TAFJORD

MINIMALISTISK BOLIG MED GODT UTNYTTET AREAL

Tafjord har store, lyse oppholdsrom i begge etasjer og er en innholdsrik bolig med moderne fasade.

Fra inngangsdøren blir du ledet inn i en innholdsrik gang med god plass til oppbevaring. Fra gangen har du tilgang til husets største soverom, et toalett, trapp og oppholdsrommet som er kjøkken og stue, kombinert. Store vinduer preger rommet og det er lagt opp til et stort kjøkken med gjennomgang til vaskerom/sportsbod som også kan benyttes som bi-inngang. Når solen er fremme kan du rusle ut på terrasse og hage gjennom skyvedør i stuen.

Går du opp trappen kommer du til en stor og gjennomgående loftstue med romslig takhøyde og store vindusflater. Takvinduer leder store mengder lys inn i oppholdsrommet. Fra loftstuen har du også tilgang til tre soverom og et stort bad.

Tafjord er en funksjonell og trivelig bolig med godt utnyttet areal. Huset har en moderne fasade som preges av stående kledning. Store vindusflater og frembygg med fasadeplater gir et stilig uttrykk.

TEKNISK DATA

Største lengde: 13,2 m
Største bredde: 9,7 m
Bruksareal: 183,2 m²
Bebygd areal: 113,9 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.