• Byggmann

924 – SOTRA

INNHOLDSRIK FUNKISBOLIG MED UTLEIEDEL

Når man bygger en enebolig, er det fint å ha mulighet til å leie ut en del av huset. I boligen Sotra har vi satt inn en trivelig utleiedel i kjelleretasjen med en flott og åpen stue/kjøkken-løsning, bod, sportsbod, bad og et soverom på 11m2 – alt tilgjengelig via en gang. Utleiedelen går på ingen måte på bekostning av huseiers boltreplass og er skjermet, samtidig som at fasadens særpreg er ivaretatt.

I hoveddelen av boligen går du inn i andre etasje, da denne boligen er beregnet for skrå tomt. Du kommer inn via et overbygd inngangsparti hvor du kan nå alle boligens funksjonsrom via en gang. Etasjen inkluderer teknisk rom/bod, bad, soverom, stort allrom med kjøkken, stue og en separat tv-stue tilgjengelig via skyvedør. Stuen er et naturlig samlingspunkt for store og små og har tilgang til andre etasjens to verandaer på begge sider av det karakteristiske frembygget.

Kjelleretasjen inneholder ett bad og to ekstra soverom, hvor det ene har tilhørende klesbod.

Klassisk trekledning i møte med rene, pussede flater gjør at huset får et spennende og tidsriktig uttrykk og er et hus i funkisstil som vil passe for flere typer familier.

TEKNISK DATA

Største lengde: 17,8 m
Største bredde: 11,7 m
Bruksareal: 233,0 m²
Bebygd areal: 169,9 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.