• Byggmann

925 – SLOTTSVIK

INNHOLDSRIK BOLIG MED STORE, ÅPNE ROM

Med inngang fra carport kan du gå tørrskodd inn i boligen. Carporten rommer i tillegg en praktisk utvendig sportsbod som har god plass til lagring av alt fra hagemøbler til verktøy. Fra carporten har du også adkomst til boligen via vaskerommet. Foruten om vaskerom inneholder førsteetasjen tre store soverom hvorav ett har egen klesbod, i tillegg til baderom, bod og en stor og romslig hall.

Fra hallen går det også trapp opp til 2.etasje hvor du finner wc, bod og det store fellesrommet med åpen løsning inn mot kjøkkenet, som likevel ligger delvis avskjermet. Fra kjøkkenet har man utgang til en stor og flott takterrasse. I denne etasjen finner du også husets hovedsoverom som har eget bad og en meget romslig walk in-garderobe.

TEKNISK DATA

Største lengde: 16,9 m
Største bredde: 13,8 m
Bruksareal: 237,3 m²
Bebygd areal: 180,3 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.