• Byggmann

927 – SKJONG

KLASSISK VAKKER

Boligen Skjong er et staselig og klassisk hus med symmetriske fasader og hele fem soverom.

Du ønskes velkommen av en romslig entre med tilgang til bad, et stort soverom, en praktisk garderobe og en sportsbod/vaskerom som har gjennomgang til teknisk rom og egen utgang til terreng. Fra entreen kan du gå opp i andre etasje eller du kan gå inn i en lys og flott stue via doble dører. Stuen har en fin sone for tv-møbler, oppsett for peis og tilgang til hagen via doble terrassedører i glass som fyller rommet av lys. Doble dører leder videre inn til kjøkkenet som har plass nok til et stort spisebord for koselige middager.

Går du opp trappen kommer du til loftstuen som strekker seg over hele husets bredde. Vinduer i begge ender, samt en liten lufteveranda gjør dette rommet lyst og hyggelig. Fra loftstuen har du tilgang til fire store soverom, bad med plass til badekar og doble vasker og et innholdsrikt rom for garderobe og oppbevaring – i sum er Skjong en svært praktisk bolig.

Huset består av to komplette etasjer, fulle av praktiske løsninger. Innredningmulighetene er mange og store stuer i begge etasjer med utsikt til hagen gjennom store, klassiske vinduer.

TEKNISK DATA

Største lengde: 12,6 m
Største bredde: 13,5 m
Bruksareal: 238,2 m²
Bebygd areal: 147,5 m²
Antall soverom: 5
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.