• Byggmann

928 – SIRIUS

KOMFORTABEL FUNKISBOLIG MED ENESTÅENDE TAKTERRASSE

Eneboligen Sirius er noe helt for seg selv. Huset har et funkisinspirert ytre med stående kledning, store vindusflater og fasadeplater for kontrast. Boligens indre oser av komfort med stuer i alle etasjer.

i kjelleretasjen finner du tre av boligens fire soverom. I tillegg finner du vaskerom/teknisk rom, badeværelse, bod og en lys kjellerstue hvor du kan gå like ut til terrassen på fremsiden av huset gjennom skyvedører i glass. Andre etasje er hovedetasjen i boligen, og består av et praktisk vindfang med mulighet for oppbevaring og tilgang til bod. Gangen fører til bad, soverom og en svært romslig stue-/kjøkkenløsning. Store vindusflater er plassert rundt hele rommet, og du har tilgang til en sjarmerende, overbygd veranda gjennom skyvedører i glass.

Går du opp trappen til tredje etasje, kommer du til loftstuen og takterrassen – husets absolutte høydepunkt. Uteområdet er på helle 89m2 og har utsikt i tre himmelretninger. Dette er det perfekte stedet å samle familie og venner på varme sommerdager, for her er du sikret sol og et helt fantastisk utsyn.

TEKNISK DATA

Største lengde: 13,1 m
Største bredde: 12,6 m
Bruksareal: 255,2 m²
Bebygd areal: 143,3 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

LOFT

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.