• Byggmann

B126 – SOTRA

FUNKIS MED UTLEIEDEL

Sotra har et tidsriktig og spennende uttrykk, med trekledning og pussede flater. Flere flotte uteplasser, og utleiedel, gjør at Sotra passer til både små og store familier.

Denne boligen er tilpasset skråtomt, med utleiedel i første etasje. I utleiedelen er det et soverom, et bad, en sportsbod, og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Videre finner du to soverom og et bad i første etasjen.

Fra inngangspartiet i andre etasje kommer du inn i boligens vindfang med gode garderobeløsninger. Videre har boligen et soverom, et bad, et teknisk rom og en ekstra TV-stue. Fra den åpne kjøkken- og stueløsningen har du direkte tilgang til boligens to altaner.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 233,20 m²
Bebygd areal: 172,40 m²
Største lengde: 16,20 m
Største bredde: 11,70 m
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

HERAV UTLEIEDEL

Bruksareal: 63,60 m²
Antall soverom: 1

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.